L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

TM GRUPO INMOBILARIA

TM konsernet feirer sitt 50-årsjubileum i år med hele 20.000 boliger levert siden etableringen, Vi nådde en netto omsetning på 190 millioner euro og en EBITDA på 33 mililoner euro.

Solide verdier og fokus på digitalisering, innovasjon, bærekraft og konstant engasjement for våre kunder og kunders trygghet har vært viktige faktorer som har vært med på å skape denne suksessen. I 2019 har TM Real Estate Group satt som mål å fortsette å opprettholde en vedvarende vekst i både næringsliv og antall ansatte som i dag er på 578 ansatte.

28.06.201914:37 Tommy Børli

TM NORGE er en direkte link til TM Grupo

Kontoret i Norge ledes av Frank-Håvard Storvik som har ansvaret i Norge for branding, markedsføring og media. Storvik har mer enn 20 års erfaring med kjøp og salg av bolig i Spania. Vi formidler alle kunder direkte til vårt hovedkontor som ligger i Torrevieja. Vi har 1196 boliger under bygging fordelt på 22 prosjekter over 5 provinser.

TM Real Estate Group avsluttet regnskapsåret for 2018 med en omsetning på 190 millioner euro

TM Grupo Inmobiliario, er ett ledende selskap innen bostedsturisme. Dette viser de gode regnskap og omsettningstallene. Vi nådde en nettoomsetning på 190 millioner euro og en EBITDA på 33 miloner euro.

Disse gode resultater plasserer konsernet i toppsjiktet av omsetningstall på provins- og nasjonalt nivå.

I 2018 hadde vi hele 690 overleveringer av nye boliger til kunder

Vi har 1196 boliger under bygging fordelt på 22 prosjekter over 5 provinser. Sunset Waves, i Benidorm,  Flamenca Village og Residencial  Gala i Orihuela Costa, og Golden Green i Marbella. Dette er strategiske plasser for utbygging av ferieboliger.

Hovedmarkedet for selskapet er utlendinger som står for 70% av det totale salget.

Hvem kjøper bolig i Spania?

Belgierne står for 31% av de totale kjøpene, etterfulgt av svensker med 6% og nordmenn med 5% - Totalt er det 30 forskjellige nasjonaliteter som er våre kjøpere.

I løpet av årets fire første måneder har 10 nye prosjekter blitt lansert, totalt 442 boliger i Alicante, Almeria, Mallorca og Costa del Sol, som sammen med 671 som allerede er i produksjon så øker den kommersielle porteføljen til selskapet med 1113 boliger.

I 2019 har TM Real Estate Group satt som mål å styrke sin tilstedeværelse i Costa del Sol etter åpningen av en nytt kontor på Costa del Sol 

Våre prosjekter finner du på Costa del Sol, Almeria, Costa Blanca og Mallorca.

I TM Real Estate Group tilbyr vi profesjonell kundebehandling som vi har opparbeidet oss gjennom 50 års kunde og forretningserfaring. Tallrike priser og anerkjennelser viser vår kvalitet i eiendomsmarkedet, nasjonalt og internasjonalt. 

Vi har en kommunikasjonskanal som alltid er åpen og personlig, via telefon eller e-post, i tillegg til at våre kunder har sitt private område på nettet. Vårt forhold til kunden er basert på tillit, derfor ønsker vi å gi deg god service på ditt språk. For øyeblikket kommuniserer vårt salgsteam på 17 språk.

Våre kontorer er åpne fra mandag til søndag, 365 dager i året

Vi ønsker at prosessen med å kjøpe et hjem skal være en uforglemmelig opplevelse for deg, og derfor har vi et bredt spekter av tjenester og fasiliteter.

Resepsjonen ved hovedkontoret
Bilder fra hovedkontoret som nå er under oppgradering
Leder for europa i Tm Grupo Bjørn Manson sammen med leder i Norge Frank Håvard Storvik
Bak:Frank Storvik Foran:Bjørn Manson
Vi tar sikkerheten på alvor