L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Mallorca - Es Moli des Trenc

Private villaer med luksus og ekslusivitet i spiss, med Mallorcas nydelige klima.

Priser fra 820 000€
26.06.201913:23 Viktor Håkonsen

EKSKLUSIVT LUKSUSLIV I MODERNE VILLAER MED UTSIKT OVER STRANDEN

Moli D'es Trenc er et lite og eksklusivt prosjekt i tettstedet Sa Rapita hvor vi legger aksent på personvern og komfort. Villaene har alle egen privat inngang, deres eget hageområde, ett privat basseng, en lukket parkeringsplass, og en romslig terrasse hvor man kan nyte solen og det skjønne klimaet mallorca er så kjent for hele året ut. Avhengig av situasjonen og orienteringen av villaen din, vil du ha en fin utsikt over S'Estanyol-stranden eller D'es Trenc-stranden. Som et spesielt prosjekt jobber vi med å restaurere en tradisjonell mølle (Molí) som ble brukt til å pumpe opp vann fra den fattige jorden, noe som har gitt sit navn til prosjektet.

GJØR VILLAEN DIN EGEN FRA ØYEBLIKKET DU KJØPER!

For samtlige av våre villaer tilbyr vi muligheten til å nyte ditt nye hjem fra det øyeblikket du henter nøklene med en komplett pakke som inkluderer alt av moblement og innbo, ett fult utstyrt kjøkken med hvitevarer og, selvfølgelig, kjøkkenutstyr og bestikk, servise, kokevarer, sengetøy, TV, mm., slik at du ikke trenger å bekymre deg over noe annet enn å nyte ditt nye villa-liv.

Flere fantastiske strender rett utenfor din dør

Prosjektet ligger bare 500 meter fra stranden Sa Ràpita, som går langs Colonia de Sant Jordi, og gjennom Ses Covetes og Es Trenc. Es Trenc er en vellkjent strand takket være mer en tre kilometer med hvite strender og krystallklart vann som vekker tanker om Karribien.

Flere lokale restauranter med dagsfersk fisk

I Sa Ràpita kan du nyte den stedegne matkulturen på øya, takket være et vidt utvalg av restauranter og barer langs Avienda Miramarr, alle med en uovertruffen utsikt mot havet. Langs den selvsamme Avienda, rundt fire kilometer fra boligprosjektet, ligger S'Estanyol, et fiskevær med egen båtklub og restauranter som er berømt for deres dagsferske fisk preparert i lokal stil.

Strender, golf, og interiør

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste
Plantegninger & Møbelkatalog

Prisliste & Oversikt