L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Mallorca - Sant Pere Collection by TM

Mallorca / Colonia de Sant Pere - Luksusvillaer som ligger 700m fra stranden i Sa Colonia.
Avda, Montferrutx, 30 07579 (COLONIA DE SANT PERE) ISLAS BALEARES

Priser fra 760 000€
26.06.201913:22 Viktor Håkonsen
Eksklusiv komfort med en uslåelig utsikt over krystallblå sjø

I Sant Pere Collection kan vi, i området Sa Colònia, tilby et eksklusivt prosjekt med 27 villaer med en nydelig utsikt over havet med det krystall klare blå vannet som vekker tanker om Karribien. I Sant Pere Collection legger vi stor vekt på din komfort og dit privatliv. Villaene har alle romslige terrasser og takterrasse, slik at du kan nyte det vidunderlige klimaet i Mallorca til det fulle.

Kart over Mallorca

Moderne design med detalj for privat luksus i Mallorcas idyll

Det moderne designet til villaen tar fult hensyn til den minste detalj for luksus og ønsker gi dit hjem maksimalt komfort samtidig som den reduserer energiforbruket. Med tre til fire soverom med ett eget basseng, hage, og privat parkering kan du utnytte komforten i et miljø som gir deg friheten til å bare nyte ett liv i paradis på jord.

Uforlignelige gylne strender nært dit hjem

Prosjektet ligger bare syv hundre meter fra stranden til havnen av Sant Pere, som er en del av Alcúdia Bay. Denne fredfulle stranden med dens gylne sand ender på en promenade med flere benker i skyggen av tamarind-frukttrær. I nærheten kan du finne andre strender slik som Sa Macada de Sa Torre, Caló dels Erminats og Cala des Camps, perfekt til å nyte områdets vakre natur og beskjermede beliggenhet.

Alt man trenger i et sjarmerende rustisk miljø

Colònia Sant Pere er ett sjarmerende lite tettsted med en Yacht Club og alle dagligdagse tilbud man trenger, slik som apotek, supermarked, butikker, og utmerkede restauranter hvor man kan nyte den lokale gastronomi og matkultur. Tettstedet har ett primært helsesenter og enkelt tilgang til de nærtliggende tettstedene Artà og Can Picafort bare noen kilometer unna. Blant de kulturelle attraksjonene i nærheten kan vi inkludere den lokale kirken, grottene i nærheten, og markedet i Artà.

Utsikt fra eiendommene

Avhengig av plasseringen og orienteringen av din villa kan du nyte en utsikt over havet og fjellene i området.

Ferdigstillelse ca 30. juni 2020

Bilder av interiør, møbler, golf, strand, og nærområdet

Prisliste, plantegninger, møbelkataloger, tilvalg, mm

Prisliste, plantegninger, møbelkataloger, tilvalg, mm
 
Prisliste, Prospekt, møbelkatalog, mm.