L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Costa del Sol - Golden Green

Costa del Sol / Marbella (Málaga) Enebolig i rekke med solarium, hage og parkering og bod i kjelleren.  3 soverom og 3 bad i Nueva Andalucia.

Priser fra 715 000€
26.06.201913:21 Viktor Håkonsen

Ekslusivt prosjekt

Golden Green tilbyr deg 8 svært lyse boliger som har store terrasser og privat hage og solarium, ved siden av El Duque-stranden, Puerto Banus og de berømte golfbanene Los Naranjos, Aloha og Las Brisas.  Dette er et eksklusivt prosjekt som har alle fasiliteter som flotte fellesareal svømmebassenger, boblebad, parkering i kjelleren og videoovervåkningssystem. Golden Green har et bredt utvalg av fritidsaktiviteter med kjente strandklubber og restauranter innen gangavstand.

Ferdigstillelse ca 15. juli 2019.

I Nueva Andalucía finner du de to institusjonene for høyere utdanning i Marbella: Les Roches Marbella og Marbella Universitetet. Nueva Andalucia ligger kun 10 minutter fra sentrum av Marbella og kun få skritt unna strender. 

Ubegrensede sportsmuligheter og utsøkte golfbaner

I boligområdet som Nueva Andalucía er mulighetene for sport ubegrenset både for de som elsker sjøen med vannsport og de som f.eks liker golf, tennis eller treningsstudier. Du finner virkelig utsøkte golfbaner, som La Quinta, Aloha, Los Naranjos, Dama de Noche og Magna Marbella. Her er også Marbella Golf Academy, en av de få akademiene på Costa del Sol. 

Husene er meget romslig og fremhever følgende:

  • Kjeller med flerbruksrom + garasje mellom 82 og 93m²
  • Spisestue med mer enn 26 m²
  • Soverom 1, 2 og 3 med henholdsvis 14 m², 10 m² og nesten 11 m².
  • Front og bak verandaer med mer enn 48 m²
  • Terrasse i første etasje med ca 11 m²
  • Takterrasse med ca 50 m²

TAKTERRASSER med direkte tilgang fra huset gjennom privat trapp som Løses av helautomatisk folding av aluminiumpanelsystem. Det har også en grill med hyller, vask, trykk og installasjon for små kjøleskap, i tillegg til dusj med varmt og kaldt vann, antennekontakt for TV og strøm og forhåndsinstallasjon for å plassere boblebad.

HAGE: Disse hagene vil være til privat bruk med kunstgress, foran veranda, med vanning med sprinklere med programmerer, i tillegg vedlikehold av dette som dekkes av felleskostnader. De har en port med tilgang til fellesarealer. 

Bilder fra området, interiør bilder

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste
 Plantegninger, møbelvalg, tilvalg, og oversikt
Prisliste