L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Costa del Sol - Los Miradores del Sol

Flotte leiligheter med hage, romslig terrasse, eller en penthouse med takterrasse for den som trenger litt ekstra plass - området ligger bare et steinkast fra stranden.

Priser fra 220 000€
26.06.201913:20 Viktor Håkonsen
Costa del Sol / Estepona (Malaga)

Leiligheter i første etasje med stor hage, i andre etasje med romslig og stor terrasse, eller en penthouse med privat takterrasse og store terrasser i front. Her får du leilighet med 2 eller 3 soverom og 2 bad med terrasse, hage eller takterrasse, parkering og bod i et stille område av Cancelada.  Prosjektet ligger en kort spasertur fra stranden, noen få minutter fra Estepona og Puerto Banús. Flotte planløsninger med store vinduer og romslige uterom i form av en markterrasse eller solarium. Dets fellesarealer inkluderer et stort område på mer enn 1000m2 med trær og hager, svømmebassenger, boblebad og strandbassengområde.

  • Barn vil ha det fantastisk på lekeområdet, da hele prosjektet er inngjerdet for sikkerhet og ro.
  • I kjelleren har du parkeringsplass og bod, og felles parkering for sykler.
Nært det du trenger

I umiddelbar nærhet har du tilgang til et stort utvalg av tjenester og fritid som inkluderer mange golfbaner og det velkjente La Laguna kjøpesenter.

Paradis for golfere

For deg som elsker golf kan vi tilby hele fire forskjellige golfbaner, inkludert den berømte El Paraíso Golf Club som har vært vertskap til det Spanske mesterskapet. Like i nærheten, spesielt i "Golf Valley" i bydelen Nueva Andalucía i Marbella, ligger det tre andre baner; La Resina, Atalaya, og Real Club de Golf. Dette gjør området til ett av de mest ettertraktede områdene på Costa del Sol.

Strender i verdensklasse

Bare noen få minutter fra prosjektet ligger flere strender, der enkelte har vunnet "Blue Flag" status, en meget ettertrakted pris da dette er en internasjonal garanti for kvalitet, sikkerhet, miljøvennlighet, informasjon. Her er det da krav på livvakter som har trening fra Røde Kors, førstehjelpsutstyr, klart drikkevann tilgjengelig på stranden, rent badevann uten forrurensing, tilgang til toaletter, og mye, mye mer. Her kan du være sikker på at stranden er i toppen av verdensklassen.

Ferdigstillelse ca 30. mai 2020.

Los Miradores del Sol - Bilder fra området, interiør, golf og strand

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste
Plantegninger, møbelkatalog, tilvalg
Prisliste