L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Costa Blanca - Los Altos Alicante

Vi vil gjerne presentere Los Altos de Alicante, som ligger i den lille landsbyen Busot i Alicante regionen, og som ligger vakkert til i de idylliske fjellene, med femten minutters kjøretid til ikke bare én, men to forskjellige strender.

Priser fra 138 000€
26.06.201913:19 Viktor Håkonsen
Vi tilbyr boliger i en flott og moderne kubistisk stil i sort og hvitt

For våre kunder kan vi tilby disse boligene i en rekke forskjellige variasjoner i både størrelse, planløsning og beliggenhet; ti av boligene ligger mot øst, ti ligger most vest, og de to resterende boligene ligger mot sør. Alle våre boliger har hage i tre forskjellige retninger, som betyr at du kan nyte sol og hygge i din hage uansett tid på året. 

Los Altos de Alicante har en fantastisk utsikt til Cabecó d'Or dalen og de vakre fjellene som ligger rundt, og det er bare noen få minutters gange fra sentrum av Busot.

Vi tilbyr eiendommer i flere priser og varianter

Vi tilbyr eiendommene i Los Altos de Alicante som tomannsboliger i fire forskjellige varianter, med følgende løsninger og priser.

- Type D: To soverom, med et totalt areal på 83.89 kvadratmeter, parkeringsplass på eller utenfor eiendommen, og en hage med et areal på 75 til 153 kvadratmeter, avhengig av eiendommens beliggenhet.

Prisen starter ved 125,000 Euro

- Type A: To soverom, med et totalt areal på 87.94 kvadratmeter, parkeringsplass på eller utenfor eiendommen og en hage med et areal på 75 til 129 kvadratmeter, avhengig av eiendommens beliggenhet.

Prisen starter ved 138,000 Euro

-Type C: Tre soverom, med et totalt areal på 101.29 kvadratmeter, parkeringsplass på eiendommen, og en hage med et areal på 88 til 118 kvadratmeter, avhengig av eiendommens beliggenhet.

Prisen starter ved 168,000 Euro

-Type B: Tre soverom, med et totalt areal på 105.85 kvadratmeter, parkeringsplass på eiendommen, og en hage med et areal på 137 til 153 kvadratmeter, avhengig av eiendommens beliggenhet.

Prisen starter ved 190,000 Euro

Nyttig Informasjon om området og prosjektet.

Bruk pilene for å se bilder fra området.

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste
Her kan du laste ned plantegninger, tilvalgsbrosjyre, møbelbrosjyre, og digitalt prospekt med mere.
Plantegning, møbelkatalog
Prisliste