L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Benidorm - Sunset Waves

Må oppleves - Dette er plassen for deg som liker å feriere, være aktiv, spille golf, løpe, sykle, bade eller gå flotte turer i fjellet. Benidorm er byen som aldri sover og har besøk av to millioner mennesker hvert år.

Priser fra € 290.000
26.06.201913:18 Viktor Håkonsen
Costa Blanca Nord / Benidorm

Leiligheter med havutsikt, 200 meter fra stranden ved Poniente-stranden. Fasaden på Sunset Waves Residential fremstår som sofistikert og med en moderne skyline. Dette fantastiske prosjektet huser fellesarealer og rekreasjon på over 10.000 m2, hvor det er store grøntområder, svømmebassenger med boblebad, chillout salongområde og et strandområde på over 2000m2 med naturlig gress.

Sportssenter

Boligområdet har også et stort sportsområde som inkluderer en tennisbane, padlebane og flersportbane som vil gjøre de mest krevende idrettsutøvere fornøyde. De som foretrekker avslapping og ro kan nyte piknikområdene og sjakkbordene, spa.avd og badstuen som ligger i i dette flotte komplekset.

Barneområde

Barneområdet med park, klatrevegg og svømmebasseng ligger skjermet til og fremstår som veldig barnevennlig. Sunset Waves er prosjektet på stranden som du alltid har drømt om. Kom på visning så viser vi deg dette flotte prosjektet som vi er så stolte av.

Ferdigstillelse ca 15. august 2020.

Bilder av interiør, møbler, golf, strand, og nærområdet

Plantegninger, interiør, området, strender mm

Plantegninger, interiør, området, strender mm
Plantegninger, strender, tilvalg mm
 

Plantegninger