L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Costa Blanca - Playa Arenales 10

Vi vil presentere Playa Arenales, vårt nye boligprosjekt med vidunderlige nye luksusleiligheter som ligger rett ved stranda, og noen få minutter unna både naturreservat og shoppingsenter.

Priser fra €180,000
26.06.201913:17 Viktor Håkonsen

LUKSURIØS LEILIGHETSKOMPLEKS MED ALT BARNA KAN ØNSKE SEG

I Arenales Playa 10 tilbyr vi ett uovertruffent tilbud med romslige og luksuriøse leiligheter, som ligger innenfor et lukket kompleks som holder uvedkommende utenfor, noe som vil tillate deg til å la barna leke fritt i ett av våre to basseng, der ett er lagt opp for barn. I tillegg kan de nyte en komplett utrustet lekeplass!

For de voksne kan vi tilby jacuzzier, svømmebasseng, og en gresslagt terrasse ved bassengsiden der man kan nyte solen så lenge du vil i komplett trygghet, uten eneste bekymring.

GJØR LEILIGHETEN DIN EGEN FRA ØYEBLIKKET DU KJØPER!

For hver en eneste en av våre luksuriøse og romslige leiligheter, der alle har en stor terrasse med utsikt mot havet, tilbyr vi muligheten til å nyte ditt nye hjem fra det øyeblikket du henter nøklene med en komplett pakke som inkluderer alt av møblement og innbo, ett fult utstyrt kjøkken med hvitevarer, og selvfølgelig, kjøkkenutstyr og bestikk, servise, kokevarer, sengetøy, TV, etc. slik at du ikke trenger å bekymre deg over en eneste ting!

I tillegg har vi parkeringsplass for sykler, og du har muligheten til å kjøpe en egen bod der du kan lagre dine ting for å få enda mere plass i din nye leilighet.

ET PARADIS FOR GOLFELSKERE MED FEM FORSKJELLIGE BANER I TOPPKVALITET

Hvis du elsker golf vil du elske Arenales Playa, da det er flere golfbaner i provinsen. Disse inkluderer: Alicante Golf, El Platío Golf, Alenda Golf, Font Del Llop Golf Resort, og Golf & Spa Bonalba. Takket være det store utvalget og den fantastiske kvaliteten til banene returnerer golfere igjen og igjen til denne populære destinasjonen og nyte det varme Middelhavsklimaet.

VAKKER OG VARIERT NATUR BARE MINUTTER FRA DIN DØR

Bare noen minutter fra komplekset ligger stranden Playa de Arenales del Sol, med hele 7km med kystlinje mellom strendene El Altet og El Calabrassí. Også bare noen minutter unna ligger naturreservatet Clot de Galvany, som tilbyr bakker, hauger, sanddyner, strender, og en saltmyr. Nyt skjønnheten til den fantastiske naturen langs en av de mange gangstiene og oppdag reservatet og Arenales skjulte perler.

Alt man trenger finnes i nærområdet, inkludert utmerket utvalg av restauranter

Arenales Playa 10 ligger strategisk tillagt nært alle de lokale tilbudene man trenger i dagliglivet, inkludert supermarked, butikker, legevakt, og apoteker. Også i nærheten er et vidt utvalg av restauranter, caféer, vinbarer, og mindre spiserier slik at du er garantert til å finne noe som passer din smak og stil. I den nærtliggende byen Alicante, og tettstedene Santa Pola og Elche, kan du nyte ett fantastisk utvalg av fritidstilbud. Byggeprosjektets beliggenhet nært den internasjonale flyplassen i Alicante og togstasjonene i Elche og Alicante betyr at du kan reise enkelt og raskt hvis vandrelysten skulle slå inn.

Bilder av interiør, møbler, golf, strand, og nærområdet

Plantegninger

Plantegninger
Plantegninger og møbelkataloger mm
 
Last ned plantegninger her:
Områdeinfo med kart
Prospekt

 
Møbelkataloger:
Prisliste