L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Almeria, Mar De Pulpi, Nyhet

I Mar De Pulpi har vi ferdige leiligheter og eneboliger. Flotte fellesområder med basseng, egne restauranter og sportssenter for beboerene i Mar De Pulpi. Må oppleves. En fantastisk perle i Andalucia. Norwegian har annonsert de vil fly direkte fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim til Murcia flyplass Corvera.

Priser fra 99 000€
26.06.201913:16 Viktor Håkonsen

Vi lanserer nå en ny fase på stranden

Almeria / Pulpí-kysten (Almería)
Leiligheter på stranden, på Costa de Almería.

Leiligheter med  2 eller 3 soverom med terrasse, hage eller solarium og privat parkering.
Fra € 165.000

Leilighetene i Linara ligger på første linje på Los Nardos-stranden.  Et stille og rolig område av Almerias kyst, men har likevell alle tjenestene man trenger fra dag til dag.Butikker, restauranter, sportssenter, og flotte turløyper. 

Med en vakker hvit design som minner om en andalusisk landsby, er Linara en del av Residential Sea of ​​Pulpí Mediterranean Village som har imponerende fellesarealer med sine egne restauranter, supermarked og idrettshall med treningsstudio og idrettsbaner. I denne nye fasen av kampanjen er det lagt særlig vekt på å få tilgang til fellesarealer og ferdigsteder for å tilby boliger med store uteplasser, verandaer og solterrasse og mange tilpasningsalternativer. En veldig interessant kjøpsmulighet for de som verdsetter utsiktene til Middelhavet og vil bo noen få skritt fra havet.

Mange har ventet på denne nye fasen av Mar de Pulpí på stranden. Denne fasen ligger i et nydelig område mot sjøen hvor vi tilbyr boliger med fantastisk utsikt over Los Nardos-stranden. Den spektakulære, hvite designen vil minne deg om en andalusisk landsby.  Her har du 2 og 3 roms leiligheter, alle med privat parkering. Du kan velge mellom første etasje med hage eller oppe med solarium. Dens arkitektur er designet for å nyte det gode været takket være sine store terrasser og verandaer.

Levering: 15. september 2019

Mar De Pulpi resort

Mar De Pulpi Resort har det du trenger for en vellykket ferie/treningsopphold året rundt. Les mer om dette her: Link til Mar De Pulpi Resort

Jacuzzi og bassenger med Middelhavet i bakgrunnen.

Her vil du nyte alle bekvemmeligheter, omgitt av imponerende fellesarealer med hager og svømmebassenger ved strandpromenaden.  Kan du tenke deg å sitte på en solseng eller i boblebadet mens du ser på den fantastiske utsikten over Middelhavet?

Lekeområder for barn og spesialdesignede bassenger

De yngste vil også ha sitt lekeområde for barn og spesialdesignede bassenger, slik at de kan trives i et trygt miljø mens du hviler. Mar de Pulpí har alt du trenger som f.eks restauranter, supermarked og idrettshall med treningsstudio og idrettsbaner. Beliggenheten er også ideell for sin nærhet til byen Águilas, strendene i San Juan de los Terreros og golfbaner som Aguilón Golf og Desert Spring Golf som gir fremtidige beboere tilgang til et bredt spekter av tjenester. 

Velg størrelsen på din villa basert på dine behov og preferanser

Villaene med en eksepsjonell havutsikt i Pulpí, er den perfekte plassen å nyte Middelhavet med både privatliv og intimitet – noe som bare tilbys i et individuelt hjem på privat eiendom. Med en romslige hage, imponerende balkong og et valgfritt basseng, vil du være omgitt av en eksklusiv stillhet og ro. Velg størrelsen på din villa basert på dine behov og preferanser – rangert fra to soverom i en tomannsbolig eller tre soverom i en enebolig. Allerede fra første etasje, kan du nyte en fantastisk havutsikt fra en side, og en majestetisk fjellutsikt fra den andre siden. Disse designer villaene kombinerer funksjonalitet og moderne arkitektur, med varmen fra tradisjonelle Middelhavs-design.

Føl varmen, lyset og behageligheten som følger med Middelhavet langs Almeriakysten. Her finner du romslige fellesarealer, plantede trær og et nydelig landskap.

Hjem med mye plass og et design som fremhever det vakre og lyse Andalusiske klimaet. Her kan du nyte to svømmebasseng som har en størrelse på 5,000𝑚2 med rikelig svømmeplass for både barn og voksne.

Oppvarmede boblebad, bar, en avslapningssone, og toaletter.

Nydelige nærområder

Utenfor boligområdet finner du en sti som strekker seg fra nord til sør, som er krysset av flere broer og er flankert av luksuriøs vegetasjon og gangstier, for å lage et areal for å spasere rundt, avslappe eller for fornøyelseshetens skyld. Barna kan nyte et areal med eksklusivt utvalg av spill, en vippehuske med mer. I tillegg kan de nyte et svømmebasseng med vann sklier, vannstråler, og et sopp-formet fossefall. De voksne kan holde seg i form med hjelp av bowling, hoppetau og teppe curling.

Golfbane:
Det er to 18-hull golfbaner i nærområdene. “Aguilón Golf” ligger mindre enn 3 km unna eiendommen.“Desert Spring Golf” ligger i det typiske ørkenlignende landskapet i Almería.

Fasiliteter:
Like ved boligområdet finner du shoppingsenteret “Centro Comercial Mar de Pulpí”, som tilbyr et supermarked, et sportssenter og et varierende utvalg av restauranter, mm. I tillegg ligger landsbyen San Juan de los Terreros ca. 500 meter unna. Her finner du alle slags fasiliteter og tjenester. Enda bare et par minutter unna med bil, finner du byen Águilas. Her finner du et varierende utvalg av shoppingsentre, og alle mulige tjenester som en større by tilby.

Utsikt fra eiendommene: Den nærliggende stranden og havet og korte avstanden til eiendommene gir en en nydelig havutsikt over Middelhavet og Aguilón fjellene.

Området