L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Almeria - Mar DE Pulpi

Her finner du oversikt over våre innflytningsklare leiligheter med flere muligheter enten du ser etter privat hage eller egne privat takterrasse. Eneboliger med eller uten svømmebasseng. Alle boligene ligger i flotte omgivelser med Mar De Pulpi Sportssenter som har utleie av sportsutstyr, restauranter, språkskole, matbutikk bare for å nevne noe. Norwegian har annonsert de vil fly direkte fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim til Murcia flyplass Corvera.

Priser fra 99 000€ - Innflytningsklare leiligheter
19.08.201912:38 Viktor Håkonsen

Norwegian har annonsert de vil fly direkte fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim til Murcia flyplass Corvera.

Dette er samme rutene det norske selskapet har hatt til/fra San Javier. TIl vårt anlegg Mar De Pulpi er det bare 93 km via AP 7 - Dette er plassen for deg som liker å feriere, være aktiv, spille golf, løpe, sykle, bade eller gå flotte turer i fjellet. Her finner du spanskkurs og du kan lære deg å lage paella. En skjult perle for oss nordmenn.

Se priser, plantegninger og tilgjengelighet.

Se også fotoslider øverst eller nederst på denne siden for bilder av de forskjellige fasene. 

LEDIGE LEILIGHETER I FASE 3 

Her finer du flotte 2 og 3 roms leiligheter med terrasse, hage eller solarium samt privat parkering fra € 155.000

Los Jazmines leiligheter på stranden i Almeria, noen få minutter fra den vakre byen Águilas, og den berømte Cala Cocedores og golfbanene Aguilón og Desert Spring Golf.

Leiligheter med 2 og 3 soverom med terrasse, hage eller solarium med en vakker design i hvitt som minner om en andalusisk landsby.

De har en sjarmerende og avslappet beliggenhet i et spektakulært naturmiljø med alle de daglige tjenester man trenger i ferie hverdagen samt et utmerkede idrettsanlegg i komplekset som har restauranter, supermarked og eget sportsenter, blant annet.

Dets fellesarealer inkluderer 3 felles svømmebasseng for voksne, en av dem oppvarmet, pluss 2 for barn, oppvarmede boblebad og tyrkiske og finske badstuer. Et ideelt shoppingalternativ for de som satser på en sunn livsstil.

LINK: LAST NED PRISLISTE HER

LINK: PLANTEGNINGER HER 

Levering: Nøkkelferdige

LEDIGE LEILIGHETER I FASE 4

Hus av 1, 2 eller 3 soverom med terrasse, hage eller solarium samt privat parkering fra € 96.000

Leiligheter ved sjøen, ved kysten av Almeria. Las Azucenas har 1, 2 eller 3 soverom. Disse leilighetene kan benytte mer enn 5000 m2 fellesarealer utstyrt med svømmebassenger, boblebad, palapa og hvilested. De ligger i en privat og rolig beliggenhet i et spektakulært naturmiljø med mange fasiliteter og et utmerkede idrettsanlegg som også ligger innenfor komplekset som har restauranter, supermarked og eget sportsenter, for å nevne noe. 

Noen få meter fra strendene La Entrevista og Los Nardos, og bare noen få minutter fra den sjarmerende byen Águilas, den berømte Cala Cocedores og golfbanene Aguilón Golf og Desert Spring Golf. Det er et boligområde gir god valuta for pengene og mange fabelaktig fordeler.

Levering: Nøkkelferdige

Dette er en test 

LEDIGE LEILIGHETER I FASE 5

Hus av 1, 2 eller 3 soverom med terrasse, hage eller solarium og
privat parkering fra € 91,000


Jarilla Apartments i Los Nardos Beach, ligger også ved kysten av Almeria. Boliger på 1, 2 eller 3 soverom med fabelaktige tilpasningsalternativer til en bra pris. Jarilla har imponerende fellesarealer som inkluderer vakre hager, svømmebassenger, boblebad og barneområder i et privatområde kun for beboere i denne fasen.

Boligene har en privat og rolig beliggenhet i spektakulære, naturlige omgivelser med alle dagens tjenester og utmerkede idrettsanlegg innenfor komplekset som har restauranter, supermarked og eget sportsenter, blant annet.

Noen få meter fra strendene La Entrevista og Los Nardos, og bare noen få minutter fra Águilas, den berømte Cala Cocedores og golfbanene Aguilón Golf og Desert Spring Golf. 

Last ned plantegninger, priser og oversikt her 

Levering: Nøkkelferdige

LEDIGE VILLA I MAR DE PULPI

Hjem på 2 eller 3 soverom, med hage, solarium og valgfritt basseng.
Fra € 278.000

Villaene Mar de Pulpí tilbyr deg tomannsbolig og frittstående villaer med moderne design med tomt, hage, solarium og store terrasser i fantastisk omgivelser nært stranden, på Costa de Almería.

De består av 2 eller 3 soverom med en svært funksjonell utforming og utmerket kvalitet.

Husene har en sentral og rolig beliggenhet i et spektakulært naturmiljø med fasiliteter som strand, matbutikk, transåport og et utmerkede idrettsanlegg inne i komplekset, som har restauranter, supermarked og eget sportsenter, blant annet.

Noen få meter fra strendene La Entrevista og Los Nardos, og bare noen få minutter fra Águilas, den berømte Cala Cocedores og golfbanene Aguilón Golf og Desert Spring Golf. Hvis du verdsetter personvern og uavhengighet, tilbyr Villas de Pulpí muligheten for å leve ved sjøen med livsstilen og typen hus du alltid drømte om.

Levering: Nøkkelferdige

Varme og behagelighet ved Almeriakysen

Føl varmen, lyset og behageligheten som følger med Middelhavet langs Almeriakysten. Her finner du romslige fellesarealer, plantede trær og et nydelig landskap.

Hjem med mye plass og et design som fremhever det vakre og lyse Andalusiske klimaet. Her kan du nyte to svømmebasseng som har en størrelse på 5,000𝑚2 med rikelig svømmeplass for både barn og voksne.

Oppvarmede boblebad, bar, en avslapningssone, og toaletter.

Nydelig nærområde
Utenfor boligområdet finner du en sti som strekker seg fra nord til sør, som er krysset av flere broer og er flankert av flott vegetasjon og gangstier. Barna kan nyte et areal med eksklusivt utvalg av spill, en vippehuske med mer. I tillegg kan de nyte et svømmebasseng med vann sklier, vannstråler, og et sopp-formet fossefall. De voksne kan holde seg i form med hjelp av bowling, hoppetau og teppe curling.

Golfbane:
Det er to 18-hull golfbaner i nærområdene. “Aguilón Golf” ligger mindre enn 3 km unna eiendommen.“Desert Spring Golf” ligger i det typiske ørkenlignende landskapet i Almería.

Fasiliteter:
Like ved boligområdet finner du shoppingsenteret “Centro Comercial Mar de Pulpí”, som tilbyr et supermarked, et sportssenter og et varierende utvalg av restauranter, mm. I tillegg ligger landsbyen San Juan de los Terreros ca. 500 meter unna. Her finner du alle slags fasiliteter og tjenester. Enda bare et par minutter unna med bil, finner du byen Águilas. Her finner du et varierende utvalg av shoppingsentre, og alle mulige tjenester som en større by tilbyr.

Utsikt fra eiendommene:
Den nærliggende stranden og havet og korte avstanden til eiendommene gir en en nydelig havutsikt over Middelhavet og Aguilón fjellene.Må oppleves - Dette er plassen for deg som liker å ferier, være aktiv, spille golf, løpe, sykle, bade eller gå flotte turer i fjellet. Her finner du spanskkurs og du kan lære deg å lage paella. En skjult perle for oss nordmenn.

Området