L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Costa del Sol - Puerto Banús - Marbella

Costa del Sol / Marbella - Eneboliger i rekke og og luksusvilla i Puerto Banús, 300 meter fra Duque-stranden. Boliger med 3 og 4 soverom fordelt over 4 etasjer, med solarium, hage og privat basseng.

Nyhet Kommer
24.06.201923:18 Frankhs
Kun 14 eneboliger og 1 frittstående villa

Banus Bay Residences er et boligområde med kun 14 eneboliger i rekke og en frittstående villa i Puerto Banús, som ligger i hjertet av Marbella. Uteområdet har uteplasser med hager utformet i tråd med miljøet der det ligger - et Malaga-område med god landskapskvalitet. Moderne arkitektur med store vinduer og lyse rom og med nydelig utsikt.  Et design som medfører komfort og avslapning, og som inviterer til å nyte  hjemmets hage med basseng og privat solarium. Boligene har gode løsninger som gjør det enkelt å leve det gode liv i et område som tilbyr det mest av det en måtte ønske å bedrive dagene med.

Kort avstand til strender

Banús Bay Residences har kort avstand til Duque- stranden.  Andre strender i nærheten er strand Artola, Cabopino, Venus, La Fontanilla og San Pedro de Alcántara. Beliggenheten gjør at du har tilgang til det meste i gåavstand. Du kan velg mellom avslappende spaserturer gjennom gatene i Malaga, som kombinerer den andalusiske stilen, barene og Haute cuisine restauranter på strandpromenaden i Puerto Banús hvor eksklusivitet er kjennemerket.  Marina Banús og Plaza Center ligger kun 2 kilometer unna.

De som liker sjøen har alt lagt til rette her og for de som er spesielt interessert så har du også Royal Sports Club of Marbella rett i nærheten.

Golf i verdensklasse

Marbella kan tilby golfbaner i verdensklasse, inkludert den verdensberømte Paraíso Golf, som har vært vertskap til det Spanske mesterskapet. I tillegg ligger tre andre baner rett i nærheten; La Resina, Atalaya, og Real Club de Golf. Alle ligger i "Golf Valley" rett i nærheten av Puerto Banus, i hjertet av Marbella.

Sikkerhet i fokus

Prosjektet er et lukket område, der uvedkommende ikke har mulighet for å komme seg inn. I tillegg har prosjektet dets egen vedlikehold- og sikkerhetstjeneste, i tilleg till full video-overvåkning, slik at du kan føle deg helt trygg i ditt nye hjem.

Bilder av interiør, møbler, golf, strand, og nærområdet

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste

Plantegninger, Interiør, prospekt, prisliste
 Plantegninger, møbelkatalog, tilvalg
Prisliste
  • Prisliste (Kommer snart)