L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Costa Blanca - Flamenca Village - Playa Flamenca

Fantastisk prosjekt som ligger ved Playa Flamenca, i Alicante provinsen, mellom Torrevieja og Cartagena. Vurderer du bolig i Spania bør du se dette før du kjøper. Velkommen til visning.

Priser fra 165 000€ - Registrer deg for pre-salg fase II
18.06.201913:11 Viktor Håkonsen


Det gode liv på Costa Blanca kysten

Å leve det gode liv på den spanske Costa Blanca kysten trenger ikke bare å være en drøm.

Et splitter nytt boligprosjekt tar for tiden form og ligger like ved stranden Playa Flamenca, komplett med bassenger, treningsstudio og grønne områder - alt dette er bare et steinkast fra fantastiske golfbaner, gode shoppingmuligheter og alt du kan tenke deg.

Med sitt miljøvennlige prosjekt Flamenca Village øker TM Real Estate Group kvaliteten for boligområder langs den spanske kysten. I det nye boligkomplekset utenfor Orihuela bor du i harmoni med miljøet, mens du har alle de fasilitetene du ønsker i og rundt din bolig.

Ett område med nærhet til alt. Velegnet for strandliv, trening og ikke minst sykling. Området er flatt og godt egnet for store som små. 
Plassert i et rolig område bare noen få minutter fra stranden Playa Flamenca, med flere golfbaner rundt og med alle fasiliteter, er boligområdet Flamenca Village bygget på samme måte som en liten by. Det ekte inntrykket blir ytterligere vektlagt når du kommer inn i området, med sykkelstier og en unik sammensetning av planter fra alle mulige forskjellige arter.

Prosjektet har estetikken og alle tilbud en kan ønske seg i et boligområde;
Oppvarmede bassenger for voksne og barn, boblebad, et sted å slappe av - komplett med barer både i bassenget og på land, lekeplasser og fontener. Her kan du ta vare på både kropp og sjel. I tillegg har du også en badstue i tilknytning til treningsrom med panoramautsikt over området.

Leiligheter med høy standard

Leilighetene med tre eller flere soverom er utstyrt med aircondition, samt gulvvarme på badene. Hvis du ønsker å investere i en av leilighetene i første etasje, får du med privat hage, mens terrassene i tredje etasje har flott utsikt og mange har utsikt over havet.

Felles for alle er utsikten over fellesarealer, store terrasser med glassrekkverk, parkeringsplass og lagringsplass, og selvfølgelig, viktigst av alt: energieffektivitet og LED-belysning som tar hensyn til både miljøet og økonomi.

 

Området

Plantegninger & Interiør

Plantegninger & Interiør
Plantegninger

Flamenca Village - Må oppleves

Flamenca Village - Må oppleves
Prosjektet som har alt du trenger for å bo eller bare være på ferie. Nærhet ti, strand, sport, golf, sykling og handelssenter


Prosjektet har enkeladkomst fra 332 og/eller motorveien A7 som du enkelt når fra flyplassene Alicante og Murcia Det er ca 45 minutter fra/til begge disse flyplassene til Flamenca Village.

Rundt anlegget finner du flere kjente golfbaner; VIlla Martin, Campoamore, Las Ramblas, Las Colinas bare for å neven noen. Du finner flere spennde sykkelruter i næreområdet. Området er flatt og derfor veldig bevegelsesvennlig. Flere flotte strender i umiddelbarnærhet: Playa Flamenca, Punta Prima, La Zenia stranden,Cabo Roig stranden, Campoamore med mange flere. 


Shopping: Nesten vegg i vegg ligger det en stor matbutikk som heter Mercadona. Det store og velomtalte handelssentret La Zenia Boulevard ligger bare 5 minutter ganger fra dette flotte prosjektet. Det er gangavstan til flere fantastiske strender. Nærmeste strand heter playa Flamenca og ligger 5 minutt gange fra prosjektet.