L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Nyhet Sunset Waves fase II

Boligområde med "Resort Hotel" felles fritids- og rekreasjonsområder - en enestående investerings mulighet. fra € 240.000
Sunset Waves har en avantgarde-design med et snev av raffinement som moderniserer skylinen på Poniente-stranden i Benidorm.

Benidorm - Byne som aldri sover.
18.06.201915:03 Tore Olsen

Det er et stort prosjekt på over 20.000 m2, som inkluderer fellesarealer og rekreasjonsområder på over 10.000 m2 og har plass til omfattende velstelte hager, 3 svømmebassenger, 3 boblebad, et chillout-oppholdsrom med 2 barer, en våt og en tørr, og et strandområde på over 2000m2 med naturlig gress ... blant andre funksjoner. I dette boligområdet inkluderer også et stort sportsområde for å gjøre selv de mest krevende atletene fornøyd, utstyrt med et oppvarmet svømmebasseng, en tennisbane, en padlebane, multisportsområde, petanquebaner og et panoramautsikt på 120m2.

 
De som foretrekker avslapping og fred og ro kan nyte chilloutområdene her: piknikområder og sjakkbord, massasjerom og badstue, som fullfører fasilitetene til dette fantastiske feriestedet. Lekeplassen, klatreveggen og bassenget i sikkerhetsområdet er det perfekte stedet å la barna ha det gøy. Med sin avantgarde-design som er sikker på å bli et nytt ikon på Poniente-stranden, er Sunset Waves ditt hjem på stranden du alltid drømte om. Kom og se det når som helst!
Levering: 15. august 2020

Vi gir deg nyheter fra Spania