L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Lær å snakke Spansk med Giga Spansk AS

Giga Spansk AS kjører personlig tilpassede spanskkurs på alle nivå i Norge og i Mar de Pulpí, Almería. Herfra har vi også muligheten til å reise til nærliggende provinser og kjøre ambulerende og samlingsbaserte kurs.

Lær Spansk hos Giga Spansk
15.07.201910:57 Frankhs
Alle er velkomne til å delta: privatpersoner, studenter, lag og foreninger, kollokviegrupper, studieringer og vennegjenger, samt offentlige og private bedrifter med deres ansatte og kunder.

Gisle Gaaare - Lektor i spansk med  bred og allsidig erfaring i spanskundervisning, opplæring av kursledere, samt spansk levesett, samfunn, kultur, geografi, historie gastronomi og mye mer

Giga Spansk AS startet i januar 2019 for å dekke et tilstedeværende behov, men som vi ikke var forberedt på som såpass presserende. I Giga Spansk AS omtaler vi firmaet i første person flertall, "vi" og "oss", fordi du er med som en viktig partner når vi, for eksempel, designer og videreutvikler nye kurs. Sammen lager du og jeg gode, nyttige og målrettede spanskkurs for nåværende og framtidige spanskstuderende personer, skoleelever, studenter, grupper, lag og foreninger, samt private og offentlige bedrifter, både deres ansatte og kunder, helt i tråd med deres forkunnskaper, behov og ønsker. På den måten slipper du å forholde deg til en meny av kurs, som ikke er laget spesielt for deg og dine ønsker. Hos Giga Spansk AS er det du som bestemmer innhold, varighet, progresjon og design på kurset, og jeg som oppfyller dine krav.

LENKE: Se Giga Spansk AS sin hjemmeside. 

Vi gir deg nyheter fra Spania