L

Firmanavn

Kontaktinfo

.......

Telefon
+47 00 00 00 00

Epost
post@firmanavn.no 

w

Finn din drømmebolig

Fyller du ut våre spørsmål i skjemaet så finner vi ut om TM Norge kan hjelpe deg med å finne drømmeboligen i Spania. Når dette er sendt inn vil du motta tips fra oss på prosjekter som passer ditt søk.

Bestill visningstur
18.06.201915:10 Tore Olsen

Her følger viktig informasjon for bestilling og gjennomføring av en visningstur.

​DAG 1

Du blir hentet på flyplassen og vi kjører deg til hotellet for innsjekk. Deretter tar vi en forfriskning og oppsummerer hva du forventer og hva som er behovet og ønskelig for resten av visningsturen. Vi fortsetter med en sightseeingtur for å bli kjent med områdene, ser litt på strendene og andre servicetilbud som det er nyttig å vite om. Siste del av dagen ser vi på eiendommer. Vi avslutter dagen med middag på en lokal og hyggelig restaurant.​

DAG 2

​Vi ser på forskjellige typer hus, leiligheter og områder. Vi besøker flere typer eiendom, noen er ferdig utviklet og andre er prosjekter som er under utvikling. Vi ser også på brukte boliger. Vi spiser lunsj underveis og avslutter dagen med en hyggelig middag.

DAG 3 / 4

Om du har funnet din drømmebolig vil vi sette i gang prosessen med advokat og alt annet du trenger for å gjøre en trygg og god avtale om boligkjøpet. Du vil få en jevn oppfølging av oss slik at du føler deg ivaretatt gjennom hele prosessen. 

Om du fortsatt er usikker fortsetter vi boligjakten. Vi spiser lunsj underveis og avslutter dagen med en hyggelig middag.

Individuell beslutning

Det er forståelig at alle inntrykkene må sorteres, og at dette er en beslutning som gjerne skal gjennomtenkes. Kanskje har du bestemt deg etter en uke? Kanskje etter 1 år? Eller kanskje har du bestemt deg for ikke å kjøpe i det hele tatt? Du som kunde skal ikke føle et press om å kjøpe bolig - en visningstur er for å vise deg som kunde hva vi har å tilby. Alle beslutningene er individuelle, noe vi selvfølgelig tar hensyn til!

Ta kontakt for å få tilsendt brosjyrene med aktuelle eiendommer og en oversikt over visningsturdager fra din nærmeste avreise lufthavn.

Om ønskelig kan vi bestille flybilletter og ordne med hotell etter deres ønsker. Bare ta kontakt så skreddersyr vi en guidet tur lagt opp etter deres ønsker.  

 

Du som kunde betaler kun kr 1900 for en visningstur:

  • Dette inkluderer flyreise, tur/retur og opphold på hotell. 

  • Om ønskelig kan en leilighet i ett av våre prosjekter stilles tilgjengelig. 

  • Vi henter og bringer dere til og fra flyplass og sørger for at du/dere har et hyggelig opphold. 

  • Alle våre turer planlegges individuelt og tilrettelegges den enkeltes behov. 

  • Vi har også transport som er tilpasset rullestolbrukere.